Piese de scuter si accesorii pentru scuter, Piese importate din tari membre ale Uniunii Europone cat si din China, Taiwan, India - Tmmp - piese scuter, piese schimb scuter, piese de scuter

Menu

0

0 RON

 • Acasa
 • Informatii Generale

Informatii Generale

 •  

  Livrare

   

  • Livrare prin curier = 20 Ron in orice localitate din Romania- 24-48 ore prin GLS fara km suplimentari!!!!

  • Livrare prin posta = 10-15 Ron oriunde in tara-durata 3-5 zile

  Plata in sistem ramburs

  Plata ramburs se efectueaza integral la livrarea comenzii. In momentul livrarii produselor de catre curieri (GLS Curier sau Posta Romana), plata se va face catre comisionarul care efectueaza livrarea.

  Retur

  Coletele primite se pot returna fara a invoca nici un motiv timp de 10 zile de la momentul primirii coletului prin orice modalitate de livrare. 
  Specificam faptul ca la returnarea unui produs(sau a mai multora), taxele de transport sunt achitate de cumparator.

  Banii sunt trimisi catre client prin mandat postal timp de maxim 30 zile lucratoare.

   

  Atentie: Produsele comercializate pe site-ul nostru sunt compatibile pentru modelele specificate insa nu sunt originale.

   

    Operatiunile de service in perioada de garantie nu includ : 
  cheltuielile de expediere de la client la centrul de service si inapoi ;                                                -   Garantia este solutionata in maxim 20 zile lucratoare de la receptionarea produsului in service. Plata transportului pentru produsele trimise (tur-retur) in vederea solutionarii garantiei revine in responsabilitatea clientului.

       Nu fac obiectul garantiei produsele care prezinta defecte fizice precum: lovituri, crapaturi, ciobiri, componente/piese arse sau plesnite etc., produsele utilizate in conditii neadecvate (tensiuni de alimentare necorespunzatoare, supunerea la variatii mari de temperatura si presiune, socuri mecanice, manipulare incorecta, utilizarea produselor in conditii de umiditate, praf, noxe sau sub actiunea substantelor chimice etc.), setari si instalari incorecte, surse defecte, prize fara impamantare, patrunderea de lichide, metale sau alte substante in interiorul echipamentelor, interventia mecanica sau plastica asupra produselor, conectarea sau deconectarea anumitelor componente in timpul functionarii echipamentelor, etc. Instalarea sau punerea in functiune a produselor de catre persoane neautorizate duc la pierderea garantiei. 

  Dreptul la returnare:

   •  Produsele achizitionate la distanta se pot returna conform O.G. 130/2000.  Acestea se pot returna, in ambalajul original si in aceeasi stare in care au fost receptionate, in termen de 10 zile lucratoarede la primire fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv. Returnarea produselor se va face pe cheltuiala clientului, folosind acelasi serviciu de transport cu care s-a facut expedierea.

  Magazinul de piese va inapoia contravaloarea comenzii in cel mult 30 de zile de la data denuntarii in scris a contractului. Suma inapoiata cat si conditiile de returnare nu includ cheltuielile de transport. Nu se accepta pentru returnare produsele care prezinta modificari fizice, lovituri, ciobiri, zgarieturi, socuri etc.